Smartlog v3 » zmartblog » Skatteålen Helle Thorning-Schmidt
Opret egen blog | Næste blog »

zmartblog

zmartblog

Skatteålen Helle Thorning-Schmidt

8. Sep 2011 20:45, MM

Så blev Helle Thorning-Schmidt igen udstillet, som den slimet skatteål hun nu engang er! Imens papegøje-Helle igen og igen prædiker, at de ”stærkeste skuldre” skal bære mest og at de ”rige” skal betale mere i skat, har hun i ti år unddraget sig skat ved at bruge hendes mands bundfradrag til at slippe billigere i skat. Hendes troværdighed er ikke længere eksisterende, og de vælgere hun beder om at bære en større del af byrden, må efterhånden føle sig godt og grundigt trådt og spyttet på. De har gjort alt det rigtige, alt det politikerne beder dem om. Taget en uddannelse, fået job, og betaler beredvilligt deres bidrag til samfundet. Og den eneste tak de får er, at ”det også er for dårligt”, at de ikke bidrager endnu mere. Imens selv samme politiker, der beder om det, laver alle mulige krumspring for at slippe så billigt som muligt selv. Tal om at skide i egen rede…

Det er muligt, at Helle Thorning-Schmidt er blevet frikendt for skattesnyd af SKAT. Men det ændre ikke på, at hun beviseligt er en skatteål. En ål er sådan et slimet koldt dyr, der glider igennem alle mulige og tænkelige huller. Fordi det er lovligt, betyder det ikke, at hun ikke bevidst i mange år har gjort alt, hvad der inden for reglerne er muligt for at betale mindre i skat. Og så står hun og siger til alle andre, at nu kan de godt bidrage mere. Det er tusindgange være end skattesvindel.

Det er helt ubegribeligt, at nogen kan finde på at stemme på sådan en egoistisk og kynisk person, for det der skulle være de sociale parti i Danmark. Men så igen. Hun henter sine stemmer blandt de mere end 2 mio. danskere på overførselsindkomst, som sikrer deres statsstøttet ved at stemme på hende. I mens dem som skal betale gildet jages ud af landet og straffes for at bidrage til fællesskabet. Lige indtil den dag, ja, hvor der ikke er flere til at betale. Så kan de side tilbage og ynke hinanden.

Helle Thorning-Schmidt for president? Gud forbyde det.

Kommentarer

 1. EN DER BETALER SKAT
  5. Nov 2012 23:54
  1

  Hun er en skatteål af værste slags - og nu har myndighederne lavet reglerne om så alle skattesnydere slipper - senest en model fra USA.

  Men Thorning/Kinnock var heldige at skattereglerne blev lavet om efter dem - ellers skulle de have være i spjældet ca. 2 år hver.

  MEN DESRESPECT - HUN ER OG BLIVER EN NARREHAT - KALDER BANKDIREKTØRER GRÅDIGE - OG SNYDER SELV I SKAT -- JA EN RIGTIG SOCIALDEMOKRAT - HELLE SKATTESNYDER MENER SIG HÆVET OVER....

Relaterede